Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

ČNB nic netiskne, ale utrácí měnové rezervy státu na podporu kurzu. Vůbec tomu nerozumíte, tak zůstaňte raději u těch politických žvástů a nechte ekonomiku spát. Vypadáte jako b......c.

1 3
možnosti
EG

Asi to nemá smysl, ale vy si opravdu myslíte, že ČNB pěstuje koruny na zahrádce? Nebo jak si ten nákup EUR představujete? O jakých "měnových rezervách státu" to prosím mluvíte? O devizových rezervách ČNB? Zkuste to prosím rozvést. Jinak vypadáte dobře.;-)

1 0
možnosti
JT

Mate v tech propoctech chybu. na nemluvnata to nemuzete prepocitavat, protoze za 22 mesicu se temer z kazdeho nemluvnete stane mluvne.

0 0
možnosti
MK

No a pokud EU půjde do kopru (a já v top doufám), tak v ČR skončej všichni výrobci tapet, neb ČNB  si bude moci eurama vytapetovat celou hlavní budovu u Prašné brány, včetně všech poboček. A obtloustlý Singer and his company (bankovní rada) si budou moci jako prémii vytapetovat eury své příbytky. K ničemu jinému už eura nebudou. Díky nevhodnosti papíru je nelze používat na ještě na těch  .......... no aby to pustil  autocenzor veřejných i soukromých WC

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 22,98
  • Průměrná čtenost 1113x
Pár postřehů aneb, jak říká jeden známý, co nás napadlo ve vaně. On to myslí pejorativně, ale já tiše volám „Heuréka!" .

Seznam rubrik